Hallott már rólunk?


Budapest II. kerületében, Pesthidegkúton, festői környezetben, csodálatos panorámát nyújtó, rövid kirándulásokra kitűnően alkalmas, hegyekkel övezett környezetben fogadja lakóit több évtizede a Senectus Idősek Otthona.

Gyönyörű virágos ősfás park kínál helyben pompás terepet a kertészkedésnek, a beszélgetős sétáknak, a kerti bográcsozásoknak.

Otthonunk

Kíváló szakemberek - minőségi szakellátás

Az otthonban főállású belgyógyász által irányított felnőtt-szakápolók, valamint gyógytornász és mentálhigiénés szakember tevékenykedik. Neurológus, pszichológus, pszichiáter és a közelben praktizáló privát fogszakorvos tovább színesíti a szakellátások palettáját.

Szabadidős programok - minőségi időtöltés

Az élénk társasági életet a közös helyiségek, étterem, társalgók, több száz kötetes könyvtár, tornaterem szolgálja. A közös helyiségekben társasjátékok, zöld növények sokasága, tovább növelik a lakók komfortérzetét. Biztonságukat szolgálja az éjszakai szakszerű biztonsági- és vagyonvédelmi felügyelet.

Saját étterem - ninőségi táplálkozás

Intézményünk területén a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel felszerelt étterem üzemel, amely házias ízeivel az otthon lakói számára magas szintű ellátást biztosít. Orvosi javaslatra speciális diétákat, étrendet alakítunk ki. (pl. rost- és zsírszegény, cukormentes, pépes diéták).

Felkeltettük érdeklődését?

Az elhelyezési lehetőségekről még több információt talál árakkal együtt a részletes tájékoztatónkban.

Helyszín

Négyszintes, felújított épület, lifttel megközelíthető szintek, a mozgássérültek akár kerekesszékkel, akár rollátorral is kényelmesen mozogni tudnak.

Elhelyezés

Saját egy- és másfélszobás apartmanok mindegyikben tusoló, mosdó, WC, telefonvonal és kábeltévé csatlakozó. Igény szerint mindenki a saját bútorával költözhet.